Laura Siegemund (Germania, locul 32 WTA) s-a accidentat grav in timpul meciului cu cehoaica Barbora Krejcikova, din cadrul optimilor turneului WTA International "Nurnberger Versicherungs Cup" si va rata participarea la Roland Garros, scrie Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

La scorul de 6-4, 5-5 in favoarea sa, Siegemund a cazut si s-a accidentat la genunchiul drept, fiind scoasa de pe teren cu targa, dupa doua ore si 42 de minute de joc.

"Nu va putea sa joace la Paris", a declarat Barbara Rittner, capitanul nejucator al echipei de FedCup a Germaniei, potrivit Reuters.

In acest an, Laura Siegemund a castigat turneul de la Stuttgart, dupa ce a trecut in finala de Kristina Mladenovic, scor 6-1, 2-6, 7-6(5). In semifinale, nemtoaica a eliminat-o pe Simona Halep (scor 6-4, 7-5).

Va fi editia cu numarul 116 a competitiei de la Roland Garros, turneul urmand sa se dispute in perioada 28 mai - 11 iunie 2017. Intrecerea de la Paris va putea fi urmarita in Romania in direct pe Eurosport (1, 2 si pe Eurosport Player) si LiveText si LiveScore pe HotNews.ro.

Vezi aici momentul in care Laura Siegemund se accidenteaza:

S-ar putea sa te interese si:

Simona Halep: "RMN-ul arata un ligament rupt. Medicii spun ca am 50% sanse de recuperare pana la Roland Garros"