Simona Halep (locul 4 WTA), detinatoarea trofeului, Monica Niculescu (48 WTA) si Sorana Cirstea (64 WTA) vor debuta duminica, la turneul de categorie "Premier Mandatory" de la Madrid. Cap de serie numarul trei, Halep o va intalni pe cehoaica Kristyna Pliskova, Niculescu o a infrunta pe Caroline Wozniacki, in timp ce Cistea se va duela cu Anastasia Pavliucenkova.

Simona Halep Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Meciul dintre Halep si Pliskova (58 WTA) este al patrulea de pe arena Manolo Santana si va incepe in jurul orei 17:30. Cele doua nu s-au intalnit pana acum in circuitul WTA. Kristina este sora geamana a Karolinei Pliskova, numarul trei WTA.

In partida a treia de pe terenul Arantxa Sanchez Vicario, Monica Niculescu (48 WTA) o va intalni, in runda inaugurala, pe daneza Caroline Wozniacki (locul 11 WTA), a zecea favorita a competitiei. Meciurile de pe aceasta arena vor incepe la ora 12:00 (ora Romaniei). Jucatoarea din Danemarca are 7-0 in intalnirile directe, Monica nereusind sa castige nici macar un set impotriva Carolinei. Utimul duel: 6-3, 6-1 la US Open, in 2016.

In meciul patru de pe terenul 5, Sorana Cirstea (wild-card, 64 WTA) va juca impotriva rusoaicei Anastasia Pavliucenkova (16 WTA), cap de serie numarul 13. Partidele de pe acest teren vor incepe la ora 12:00 (ora Romaniei).

In proba de dublu masculin a turneului de la Madrid, perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda) vor intalni, in primul tur, cuplul Nick Kyrgios/Jac Sock (Australia/SUA), in cel de-al patrulea meci de pe terenul 3. Partida ar putea incepe in jurul orei 16:30.