Simona Halep a parasit prematur turneul de la Indian Wells, favorita numarul patru a competitiei fiind depasita in doua seturi (dublu 6-3) de Kristina Mladenovic. Sportiva nascuta la Constanta a explicat motivele infrangerii: "Sunt chiar mandra ca am ajuns in turul trei, la cat m-am pregatit. Dupa primul set, picioarele mele erau ", a punctat Halep.

Simona Halep, la Indian WellsFoto: bnpparibasopen.com

"Ei bine, daca ne uitam la cat m-am pregatit inainte sa vin la acest turneu, sunt chiar mandra de mine ca am ajuns in turul trei. Kristina joaca bine, are incredere, iar eu am ratat mult. Dupa primul set, picioarele mele erau disparute" - Simona Halep, la finalul partidei cu Mladenovic, citata de Digisport.

"Picioarele mele de tenis nu sunt aici inca, asa ca va trebui sa muncesc mult. Sunt ok, nu vreau sa fac o drama, nu e cazul. M-am antrenat o ora pe zi, am jucat tenis, nu am alergat, deoarece imi era frica putin. De altfel, cand am venit aici ma gandeam doar sa fiu capabila sa joc un set.

Insa, apoi, am castigat primul meci si acum am mai jucat un meci intreg. Am fost obosita dupa primul meci, nici nu puteam merge. N-am simtit durere, asta este cel mai important lucru. Acum ma pot antrena liber, fara sa ma gandesc la dureri. Dar caldura ma omoara, deoarece nu m-am obisnuit sa joc in aer liber pe asa caldura. M-a durut capul, m-au durut picioarele si m-au lasat muschii", a completat Simona Halep.

Urmatorul turneu la care Halep va lua parte va fi cel de la Miami, care va avea loc in perioada 21 martie - 2 aprilie.

S-ar putea sa te intereseze si:

Simona Halep vs Kristina Mladenovic 3-6, 3-6/ Halep paraseste competitia in turul trei

VIDEO Indian Wells (f): Simona Halep si Agnieszka Radwanska, invinsele zilei pe tabloul feminin de simplu

Aici poti citi o ampla prezentare a turneului de la Indian Wells.