​Organizatorii turneului WTA de la Shenzhen (China) au anuntat programul zilei de miercuri, una in care va evolua si Simona Halep. Locul 4 WTA o va intalni pe Katerina Siniakova, locul 52 WTA, in turul doi al competitiei, intr-o partida care nu va incepe mai devreme de ora 07:30 (ora Romaniei).

HotNews.roFoto: Hotnews

Cap de serie numarul doi, Halep nu a mai intalnit-o pana acum in circuit pe Katerina. Meciul celor doua sportive va fi al doilea de pe arena centrala, dupa disputa dintre Kristyna Pliskova (60 WTA) si Kai-Chen Chang (131 WTA).

Simona a ramas singura reprezentanta a Romaniei pe tabloul de simplu de la Shenzhen, dupa ce Monica Niculescu si Sorana Carstea au fost invinse in cursul zilei de marti.

Shenzhen: Turneu din categoria "International". Director: Nick Freyer. La "Longgang Tennis Centre" exista 32 de terenuri, iar centralul are o capacitate de 4000 de locuri si sistem "Hawk-Eye". In 2015, turneul a fost castigat de Simona Halep, iar la inceputul lui 2016 de Agnieszka Radwanska. La dublu, trofeul a fost cucerit in ianuarie de Monica Niculescu si Vania King.

Turneul de la Shenzhen este dotat cu premii in valoare de 626.750 de dolari si se desfasoara in perioada 1-7 ianuarie 2017. Competitia din China este transmisa in direct la Digi Sport.