Jucatoarea de tenis Petra Kvitova, ranita marti in propria locuinta de un hot, a fost supusa unei interventii chirurgicale care a durat trei ore si 45 de minute si va lipsi din competitii trei luni, scrie L'Equipe, citat de News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Kvitova a fost ranita la degetele mainii stangi si avea si doi nervi afectati.

"Medicii au suturat tendoanele degetelor ranite. Mana vas ta bandajata doua zile, dupa care jucatoarea va purta o atela timp de sase pana la opt saptamani. Rana este serioasa, dar chirurgul a explicat ca Petra este tanara si sanatoasa, astfel ca nu exista motive pentru ca ea sa isi incheie cariera", a declarat Karel Tejkal, purtator de cuvant al Petrei Kvitova.

Petra Kvitova, dubla castigatoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacata, marti dimineata, in propria locuinta de un hot, care a ranit-o la mana cu un cutit. Atacul a avut loc in jurul orei locale 08.20, in apartamentul sportivei din apropierea centrului orasului Prostejov.

Atacatorul a ranit-o cu un cutit pe Kvitova la mana stanga, mana cu care ea tine racheta de tenis. Potrivit presei locale, agresorul s-ar fi prezentat drept angajat al unei companii de electricitate si ar fi intrat in apartamentul sportivei spunand ca doreste sa citesca indexul contorului.