​Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor inca din faza grupelor pentru al doilea an consecutiv. Ion Tiriac lanseaza un atac la adresa numarului patru mondial, fostul jucator fiind de parere ca Simona se antreneaza prea putin. "Halep numarul unu mondial? E o gluma", a precizat omul de afaceri .

HotNews.roFoto: Hotnews

"Dupa parerea mea, Halep numarul unu in lume astazi, e o gluma. La talentul pe care il are, ar trebui sa faca antrenament vreo 4-5 ore pe zi. Nu merge asa. Eu, ca antrenor, sunt foarte ingamfat. Dar eu, n-am facut niciun antrenament de mai putin de 4 ore. Guillermo Vilas facea antrenament de 8 ore in fiecare zi", a precizat Ion Tiriac la Digisport.

Ce a spus Halep imediat dupa eliminarea de la Singapore

"Acum ma duc acasa. Ma duc sa imi vad familia. Vreau sa ma relaxez si sa nu fac nimic. Cam 10 zile vreau sa stau degeaba. Dupa aceea, voi merge in sala de forta. 3 saptamani voi sta fara tenis" - Simona Halep.

Turneul Campioanelor a fost ultima competitie la care Halep a participat in 2016. Simona va face pregatirea pentru sezonul viitor in Australia, dupa cum a anuntat Darren Cahill, antrenorul numarului patru WTA.