Aflata pentru a treia oara la Turneul Campioanelor, Simona Halep a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este increzatoare in jocul ei si va aborda fiecare meci ca pe o finala. Sportiva nascuta la Constanta va juca, duminica, impotriva americancei Madison Keys, cap de serie numarul sase, in partida de deschidere a competitiei de la Singapore.

Simona Halep, la Turneul CampioanelorFoto: wtatennis.com

Citeste aici o ampla PREZENTARE a Turneului Campioanelor.

"Sunt increzatoare in jocul meu, simt bine terenul, dar nu pot spune ca sunt sigura ca voi castiga titlul, pentru ca fiecare meci va fi dificil. Fiecare meci va fi ca o finala. Mereu mi-a placut sa joc aici, am amintiri grozave din 2014 si sper sa imi fac acum altele la fel de frumoase", a declarat Halep, in cadrul unei conferinte de presa, conform Digi Sport.

Simona a glumit pe seama absentei familiei ei de la Singapore. "Familia mea nu este aici cu mine. Acum am o nepotica in familie, asa ca nu mai sunt atat de importanta".

"Cu siguranta imi voi lua o vacanta si cu siguranta va fi in Romania. Imi lipseste vremea rece", a mai spus jucatoarea nascuta la Constanta.

Partida dintre Simona Halep si Madison Keys va avea loc duminica, de la ora 12:00, urmand sa fie in direct pe Digi Sport si Dolce Sport si LiveText pe HotNews.ro.

Simona conduce cu 4-1 in meciurile directe, jucatoarea din SUA impunandu-se in primul meci (au urmat patru succese consecutive pentru Halep).

Tot duminica, dar nu inainte de ora 14:30, va avea loc meciul dintre Angelique Kerber (favorita numarul unu) si Dominika Cibulkova (cap de serie numarul sapte).

Grupa Rosie: Angelique Kerber, Simona Halep, Madison Keys, Dominika Cibulkova.

Grupa Alba: Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Johanna Konta/ Svetlana Kuznetsova

Primele doua clasate din fiecare grupa se vor califica in semifinale.

Simona Halep, rezultate directe cu adversarele de la Turneul Campioanelor

Simona Halep vs Angelique Kerber 4-3

Simona Halep vs Madison Keys 4-1

Simona Halep vs Dominika Cibulkova 2-3