Vineri a avut loc, la "Marina Bay Sands", tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor, competitiei care reuneste la Singapore (intre 23 si 30 octombrie) cele mai bune opt jucatoare din circuitul WTA.

Citeste aici o ampla PREZENTARE a Turneului Campioanelor.

Grupa Rosie: Angelique Kerber, Simona Halep, Madison Keys, Dominika Cibulkova.

Grupa Alba: Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Johanna Konta/ Svetlana Kuznetsova

Primele doua clasate din fiecare grupa se vor califica in semifinale.

Transmisie tv in Romania: Digisport, Dolcesport - direct. HotNews.ro LiveText.

Diferenta de fus orar intre Bucuresti si Singapore este de 5 ore. In momentul in care in Capitala este ora 09:00, la Singapore este ora 14:00.

Simona Halep, rezultate directe cu adversarele de la Turneul Campioanelor

Simona Halep vs Angelique Kerber 4-3

Simona Halep vs Madison Keys 4-1

Simona Halep vs Dominika Cibulkova 2-3

Ce a spus Simona Halep inainte de tragerea la sorti

"Ma simt foarte bine, am amintiri frumoase de la Singapore. Cea mai frumoasa amintire de aici este cea leagata de victoria impotriva Serenei Williams (n.r. din 2014, din faza grupelor). De asemenea, imi place foarte mult sa fac cumparaturi. Dupa fiecare victorie, imi cumpar ceva doar pentru mine. Sper sa pot sa am ocazia sa imi achizitionez diverse lucruri in aceasta saptamana la Singapore" - Simona Halep, in momentul prezentarii de la "Marina Bay Sands".

Simona Halep, in timpul festivitatii tragerii la sorti:

Locul de desfasurare: Singapore Indoor Stadium

Proprietar: Guvernul din Singapore. Arena a fost inaugurata pe 31 decembrie 1989 si renovata in 1998. Costurile constructiei: 90 de milioane de dolari. Arhitect: Kenzo Tange (a murit pe 22 martie 2005, la 91 de ani). Capacitate maxima: 12.000 de locuri. A mai gazduit Turneul Campioanelor in 2014 si 2015. Suprafata: hard. Directorul competitiei: Melissa Pine.

Grupa Rosie:

Grupa Alba: