Organizatorii turneului "Premier Mandatory" de la Beijing au anuntat programul zilei de joi (n.r. 6 octombrie), partida dintre Simona Halep (5 WTA) si Shuai Zhang (36 WTA) urmand sa aiba loc nu inainte de ora 14:30, ora Romaniei.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Astfel, disputa dintre Simona si Shuai va fi a patra de pe arena centrala de la Beijing. Meciul nu va incepe inainte de ora 14:30, ora Romaniei.

Meciul va putea fi urmarit in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews.ro.

Despre meciul cu Zhang

"Mi-am dorit sa joc impotriva lui Zhang, deoarece am pierdut contra ei la Australian Open si imi doresc sa fac un meci mult mai bun. Va fi o noua zi si voi face tot posibilul sa castig acest meci" - Simona Halep.

  • De-a lungul carierei, Halep a participat de patru ori la "China Open", cel mai bun rezultat fiind calificarea in sferturi, in 2014. Nu a mai disputat insa meciul cu Ana Ivanovic, din cauza unei accidentari.
  • In 2015, Simona a parasit turneul "Premier Manatory" de la Beijing in primul tur: la scorul de 4-5, in meciul cu Lara Arruabarrena, Halep a abandonat din cauza unor probleme la tendonul lui Achile.

"China Open" este un turneu din categoria "Premier Mandatory" (ultimul al sezonului) si este dotat cu premii totale in valoare de $5.424.394. Competitia se desfasoara in complexul care a gazduit Jocurile Olimpice din 2008. Arena centrala are 15.000 de locuri si acoperis retractabil, iar in incinta se poate juca pe 11 terenuri. Intrecerea dispune de sistemul "Hawk-Eye". Ultima castigatoare a fost Garbine Muguruza, iar la dublu perechea Martina Hingis/Sania Mirza.