In optimile turneului "Premier Mandatory" de la Beijing, Simona Halep o va intalni pe Shuai Zhang (36 WTA). Ultima intalnire directa a fost castigata fara drept de apel de sportiva din China, in turul intai de la Australian Open (editia din acest an). "Mi-am dorit sa joc impotriva ei", a precizat Simona.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Despre meciul cu Zhang

"Mi-am dorit sa joc impotriva lui Zhang, deoarece am pierdut contra ei la Australian Open si imi doresc sa fac un meci mult mai bun. Va fi o noua zi si voi face tot posibilul sa castig acest meci" - Simona Halep.

Despre victoria cu Wickmayer

"Am jucat foarte bine contra Yaninei. Am asteptat mult timp sa joc acest meci. Ma bucur ca am reusit sa castig atat de repede, jucand un tenis atat de bun. Am asteptat in lounge-ul jucatorilor si am mai si dormit un pic. E greu sa astepti atat de mult, dar e la fel pentru toata lumea", a adaugat Simona, citata de Digisport.

Meciul Simona Halep (5 WTA) si Shuai Zhang (36 WTA) va avea loc joi (6 octombrie), ora urmand sa fie anuntata de organizatori. Disputa va fi in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews.ro.

  • De-a lungul carierei, Halep a participat de patru ori la "China Open", cel mai bun rezultat fiind calificarea in sferturi, in 2014. Nu a mai disputat insa meciul cu Ana Ivanovic, din cauza unei accidentari.
  • In 2015, Simona a parasit turneul "Premier Manatory" de la Beijing in primul tur: la scorul de 4-5, in meciul cu Lara Arruabarrena, Halep a abandonat din cauza unor probleme la tendonul lui Achile.

"China Open" este un turneu din categoria "Premier Mandatory" (ultimul al sezonului) si este dotat cu premii totale in valoare de $5.424.394. Competitia se desfasoara in complexul care a gazduit Jocurile Olimpice din 2008. Arena centrala are 15.000 de locuri si acoperis retractabil, iar in incinta se poate juca pe 11 terenuri. Intrecerea dispune de sistemul "Hawk-Eye". Ultima castigatoare a fost Garbine Muguruza, iar la dublu perechea Martina Hingis/Sania Mirza.