Simona Halep (5 WTA) si Irina Begu (26 WTA) si-au aflat, vineri, adversarele pe care ar putea sa le intalneasca in cadrul turneului WTA Premier Mandatory "China Open" de la Beijing, care se va desfasura in perioada 1-9 octombrie. Semifinalistele competitiei de la Wuhan (printre care si Simona Halep) vor evolua direct in turul al doilea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie 4, va juca direct din turul secund, ea urmand sa o aiba ca adversara pe invingatoarea partidei dintre Monica Puig (Puerto Rico, 27 WTA) si Yanina Wickmayer (Belgia, 59 WTA).

In drumul spre finala, jucatoarea nascuta a Constanta le-ar putea intalni pe Samantha Stosur in turul trei, pe Karolina Pliskova in sferturi, iar in semifinale ar putea sa o aiba ca adversara pe Garbine Muguruza, campioana editiei din acest an de la Roland Garros.

Posibilele adversare ale Simonei Halep:

Irina Camelia Begu va avea parte de un meci dificil in primul tur, ea urmand sa o intalneasca pe Garbine Muguruza (3 WTA ), favorita numarul doi a competitiei si detinatoarea trofeului.

Cele doua s-au mai intalnit pana acum de trei ori, Muguruza impunandu-se in doua din cele trei meciuri. Begu a castigat ultima partida, scor 5-7, 7-6, 6-3, la Madrid (2016).

Posibilele adversare ale Irinei Begu:

Monica Niculescu (49 WTA ) a acces vineri in turul doi, ultimul al calificarilor la turneul de la Beijing, unde o va intalni pe sportiva americana Louisa Chirico, locul 74 WTA.

Turneul de la Beijing se va desfasura in perioada 1-9 octombrie.