Simona Halep a parasit Romania cu directia Asia, acolo unde va participa, saptamana viitoare, la turneul de la Wuhan. "Ma simt bine acum, mi-am incarcat bateriile. Imi doresc sa termin anul in top 3", a precizat sportiva nascuta la Constanta.

Simona Halep, la US OpenFoto: usopen.org

"A fost o problema musculara, dar acum sunt bine" - Simona Halep

"Ma simt mai bine acum, a fost o problema musculara, nu foarte grava, dar am solicitat foarte mult muschiul in meciul cu Serena si am considerat ca este mai bine sa iau o pauza. Mi-am incarcat bateriile, am fost cu familia, cu prietenii, m-am simtit foarte bine. Nu am nevoie de o pauza mai lunga, sunt bine si bucuroasa ca pot juca. Nu sunt obosita" - Simona Halep.

Despre finalul de an - Isi doreste sa incheie pe 3

"Imi doresc sa termin in top 3 (n.r. locul 3 WTA), dar nu stiu daca se va intampla acest lucru, trebuie sa fac rezultate bune la aceste 3 turnee si vom vedea. Cu sanatatea sunt foarte ok acum, sunt bine. Sunt increzatoare si sper sa joc cat mai bine" - Simona Halep.

Spera la locul unu WTA

"Ma gandesc ca in cariera mea voi putea ajunge si pe locul 1 WTA, este si unul din obiectivele mele, dar nu stiu daca se va intampla asta, mai intai trebuie sa castig un Grand Slam. Pentru asta muncesc si sper ca intr-o buna zi sa fiu acolo" - Simona Halep.

Despre Turneul Campioanelor

"Nu am avut stres, dupa prima parte a anului am zis ca nu ma gandesc la Turneul Campioanelor pentru ca am avut o perioada grea si nu stiam daca o sa fiu. Acum sunt bucuroasa ca ma duc. Cred ca sunt destul de calificata ca sa joc la Turneul Campioanelor, pentru ca am avut rezultate bune si nu cred ca se mai poate schimba ceva, dar vom astepta calificarea finala", a conchis Simona Halep, citata de Digisport.

Turneul Campioanelor se va disputa in perioada 23-30 octombrie 2016, la Singapore. Simona este foarte aproape de a obtine calificarea. Ar fi al treilea an consecutiv cand Halep va juca alaturi de cele mai bune jucatoare din lume. In 2014 a jucat finala (pierduta in fata Serenei Williams), iar in 2015 a fost eliminata din faza grupelor.

Turneul de la Wuhan se disputa in perioada 25 septembrie - 1 octombrie, iar cel de la Beijing in intervalul 1-9 octombrie. La Wuhan, Simona Halep si Irina Camelia Begu sunt pe aceeasi parte de tablou, putandu-se intalni in turul doi.