Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la Lausanne a amanat din nou, pana in luna octombrie, decizia in cazul apelului inaintat de jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, suspendata doi ani pentru dopaj, informeaza Agerpres.

Maria Sharapova Foto: australianopen.com

TAS a precizat ca "va publica decizia in procedura de arbitraj intre Maria Sharapova si Federatia Internationala de tenis (ITF) in cursul primei saptamani din octombrie 2016".

Verdictul a fost asteptat mai intai pe 18 iulie, insa TAS l-a amanat initial pana pe 19 septembrie, pentru a lasa timp partilor "sa aduca elemente care sa raspunda diferitelor intrebari".

Jucatoarea rusa a fost suspendata doi ani de Federatia Internationala de tenis, in data de 8 iunie, pentru dopaj cu meldonium, un medicament inclus de la 1 ianuarie pe lista produselor interzise de Agentia Mondiala Antidoping.

Sharapova a anuntat ea insasi, pe 7 martie, rezultatul controlului pozitiv efectuat in timpul Openului Australiei din luna ianuarie si a recunoscut ca a continuat sa consume meldonium in 2016, afirmand ca nu era la curent cu noua lista a produselor interzise de AMA.