Duelul dintre Simona Halep si Serena Williams din sferturile de finala ale turneului US Open, ultimul de Grand Slam al anului, a fost capul de afis al multor publicatii internationale care au laudat prestatia romancei in fata liderului mondial. "Serena Williams a fost impinsa la limita de locul cinci WTA, Simona Halep, intr-un sfert de finala captivant pe Arthur Ashe Stadium", a scris The Guardian, citat de News.ro.

Simona Halep vs Serena WilliamsFoto: usopen.org

Wtatennis.com scrie, joi, ca liderul mondial, Serena Williams, a castigat in fata Simonei Halep unul dintre cele mai bune meciuri ale anului, "o confruntare titanica", iar The Guardian noteaza ca sportiva americana a fost impinsa la limita de romanca.

"Serena ii supravietuieste lui Halep intr-un meci epic de la US Open. Numarul 1 mondial, Serena Williams, a castigat unul dintre cele mai bune meciuri ale anului, impunandu-se in fata Simonei Halep intr-o confruntare titanica de trei seturi", a scris wtatennis.com.

The Guardian a notat ca Williams a fost nevoita sa arate hotarare, curaj si imaginatie in fata Simonei Halep, jucatoare care "s-a indoit si s-a indoit, dar nu a vrut sa cedeze". "Serena Williams a fost impinsa la limita de locul cinci WTA, Simona Halep, intr-un sfert de finala captivant pe Arthur Ashe Stadium", adauga jurnalul.

"Serena Williams pierde pentru prima data un set la US Open, dar trece de Simona Halep si ajunge in semifinale", scrie tennis.com, care mentioneaza ca meciul dintre cele doua sportive a fost "plin de lovituri fantastice si schimburi captivante".

USA Today mentioneaza ca Williams a avut un meci cu emotii in fata Simonei Halep. "Ea si Halep au aratat un tenis frumos, in special in al doilea set".

ESPN noteaza: "Serena a avut nevoie sa isi arate jocul legendar pentru a o invinge pe Simona Halep".

Reuters subliniaza performanta Simonei Halep de a face break si a castiga un set in fata Serenei Williams, ceea ce nu a mai reusit nimeni la actuala editie a US Open.

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a fost invinsa cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, in sferturile de finala ale US Open, dupa doua ore si 15 minute de joc.