​​Simona Halep, cap de serie numarul 5, o va infrunta pe Lucie Safarova (Cehia - locul 44 WTA), in turul al doilea al turneului de la US Open, ultimul de Grand Slam al anului. Meciul va fi primul al zilei pe "Arthur Ashe" (n.r. arena centrala a competitiei de la New York), urmand sa fiein direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 18:00 (ora Romaniei).

Simona Halep, la US OpenFoto: usopen.org

De-a lungul timpului, Simona Halep si Lucie Safarova s-au intalnit de patru ori in circuitul WTA, scorul fiind 3-1 pentru Halep. De mentionat faptul ca jucatoarea noastra s-a impus in ultimele trei dispute: Nurnberg (2013), Indian Wells (2014) si Cincinnati (2014).

In eventualitatea in care o invinge pe Safarova, Halep se va duela in turul trei cu invingatoarea partidei dintre Timea Babos (Ungaria - 34 WTA) si Richel Hogenkamp (Olanda - 165 WTA).

La dublu feminin, Irina-Camelia Begu si Raluca Olaru vor evolua in primul tur impotriva cuplului Jelena Ostapenko (Letonia)/ Andrea Petkovic (Germania). Meciul va fi primul de pe Terenul 11 si va incepe la ora 18:00 (ora Romaniei).

La dublu mixt, Horia Tecau si Bethanie Mattek-Sands (SUA), cap de serie numarul trei, ii vor intalni in prima runda pe Abigali Spears (SUA) si Santiago Gonzalez (Mexic). Partida este ultima de pe Terenul 15 si ar putea incepe in jurul orei 23:30.