Simona Halep se pregateste intens inainte de turneul de la Cincinnati, care se va desfasura in perioada 14-21 august. Ocupanta locului trei mondial s-a antrenat cu Gil Reyes, unul dintre cei mai apreciati preparatori fizici, cel care a lucrat impreuna cu Daren Cahill cand acesta a fost antrenorul tenismenului Andre Agassi.

Simona HalepFoto: wimbledon.com

Simona Halep a anuntat pe contul personal de Instagram ca s-a pregatit in aceasta saptamana alaturi de Gil Ryes.

"Un mare multumesc lui Gil si D (n.r. - Darren Cahill) pentru o saptamana de pregatire minunata", a fost mesajul postat de Halep, alaturi de o poza cu cei trei.

Dupa ce a renuntat la Jocurile Olimpice de la Rio, Halep va evolua la Cincinnati, unde anul trecut a ajuns pana in finala. Romanca a pierdut ultimul act in fata americancei Serena Williams, scor 3-6, 6-7(5).

In perioada 29 august - 11 septembrie, Simona Halep va participa la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, dotat cu premii totale in valoare de 46,3 milioane de dolari. Romanca este vazuta de cei mai multi dintre specialisti a doua favorita la castigarea competitiei, dupa liderul Serena Williams, dar inaintea germancei Angelique Kerber (2 WTA).