Jucatoarea de tenis Andreea Mitu a declarat, inainte plecarii la Rio de Janeiro, unde se vor desfasura Jocurile Olimpice de vara (5-21 august), ca este incantata pentru prima sa participare la o Olimpiada si ca nu a avut nicio intentie sa renunte. Andreea Mitu va reprezenta Romania, alaturi de Raluca Olaru, in proba feminina de dublu din cadrul turneului de tenis de la Jocurile Olimpice.

Andreea Mitu si Raluca OlaruFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Intrebata daca a fost tentata sa renunte la Jocurile Olimpice de la Rio precum Simona Halep, Mitu a spus ca nu a avut nicio intentie de acest gen.

"N-am vorbit cu Simona, dar nu am avut nicio intentie de a renunta. Se anunta o editie foarte buna pentru noi, suntem incantate pentru ca este prima noastra participare. Este o experienta unica. Vom vedea daca vom reusi o medalie. Cand mi-a zis Raluca sa ne inscriem aveam sanse foarte mici, asa ca ne bucuram ca vom juca la Rio", a declarat Andreea Mitu, conform Digi Sport.

La randul sau, Raluca Olaru s-a declarat foarte entuziasmata, spunand ca participarea la olimpiada era un vis pentru ea.

"Sunt foarte entuziasmata pentru aceasta Olimpiada. Pentru prima oara s-a intamplat sa pot participa, era un vis de-al meu si ma bucur mult. Echipele sunt tari, ca la toate competitiile de acest gen. Putem fi o echipa redutabila, dar important e sa ne bucuram de jocul nostru ", a spus Raluca Olaru.

"Niciun moment nu s-a pus problema sa nu participam", a mai precizat Raluca Olaru.