Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2.413.663 dolari, dupa ce au dispus cu 6-1, 6-3 de ucrainencele Katerina Bondarenko/Olga Savciuk, potrivit Agerpres.

Halep si Niculescu s-au impus in doar 56 de minute si si-au asigurat un cec de 17.920 dolari si 190 puncte WTA. Halep este calificata in optimile probei de simplu, unde o va infrunta pe Karolina Pliskova (Cehia), in timp ce Niculescu a fost invinsa in turul al doilea de Agnieszka Radwanska. Cele doua romance mai au de asteptat pentru a-si afla adversarele din sferturile probei de dublu.

Castigatoarele din meciul Madison Brengle (SUA)/Tara Moore (Marea Britanie) - Anna-Lena Groenefeld (Germania)/Kveta Peschke (Cehia) vor intalni in optimi frantuzoaicele Caroline Garcia/Kristina Mladenovic, favoritele numarul doi, iar abia invingatoarele din acest duel vor juca in sferturi cu Halep si Niculescu.