​Simona Halep, ocupanta locului cinci in clasamentul mondial WTA, si-a aflat, sambata, posibilele adversare din cadrul turneului de la Montreal (Canada), dotat cu premii totale in valoare de 2.413.663 de dolari, informeaza Mediafax.

Simona HalepFoto: wimbledon.com

Simona Halep, cap de serie numarul 5, va intra in competitie din turul al doilea.

Conform tragerii la sorti a tabloului principal, Simona Halep o va infrunta in turul doi pe invingatoarea partidei dintre Kristina Mladenovici (34 WTA) si o jucatoare venita din calificari.

In urmatoarea runda, jucatoarea din Romania o poate intalni pe Petra Kvitova (13 WTA).

In sferturi, Halep se poate intalni cu Garbine Muguruza (3 WTA), castigatoarea din acest an a Grand Slam-ului de la Roland Garros.

In semifinalele competitiei, Simona Halep se poate confrunta cu Angelique Kerber (2 WTA). Halep a fost eliminata de Kerber in sferturile de finala ale editiei din acest an a turneului de la Wimbledon.

Pe Serena Williams, liderul clasamentului mondial WTA, o poate intalni doar in finala.

Editia din 2015 a Rogers Cup s-a desfasurat la Toronto, iar Simona Halep a ajuns pana in finala. Halep a pierdut in fata elvetiencei Belinda Bencic.

La Montreal va participa si Monica Niculescu (61 WTA), care va debuta in runda inaugurala, impotriva jucatoarei Jelena Ostapenko din Letonia, locul 38 WTA.

Turneul din Canada se va desfasura in perioada 25 - 31 iulie.