Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 in clasamentul WTA, a anuntat ca nu va mai juca la turneul de la Birmingham, ce se va desfasura in perioada 13-19 iunie si la care isi anuntase participarea, informeaza Mediafax. Sportiva din Romania a acuzat probleme medicale si nu vrea sa riste nimic inainte de turneul de la Wimbledon.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

Halep a acuzat probleme medicale si a fost nevoita sa renunte la turneul de la Birmingham.

"Am simtit ca am probleme de cand am venit aici. Am niste lichid la tendon, asa ca doctorul a spus ca trebuie sa ma odihnesc vreo cateva zile. Nu e nimic serios, insa e sacaitor. Am aproape doua saptamani sa ma recuperez pana la Wimbledon, asa ca ma voi odihni cateva zile, apoi voi face tratament si voi incepe sa joc din nou.

Sunt dezamagita, era primul meu turneu pe iarba in acest an. Era important sa am niste meciuri, dar nu pot sa mai schimb nimic acum. Trebuie sa am grija de corpul meu. Sper sa ma intorc la anul. E a doua oara cand sunt la Birmingham si e un turneu care imi place. Sper sa revin la anul si sa am sansa sa joc in fata fanilor de aici", a precizat Simona Halep prin intermediul unui comunicat de presa.

Competitia din Anglia era prima intrecere pe iarba pentru Halep in acest sezon si ar fi putut s-o ajute pe sportiva noastra sa pregateasca mai bine pentru Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al sezonului.