Irina Begu (28 WTA) a avut un sezon foarte bun pe zgura, in care a invins mai multe adversare de calibru si a reusit sa ajunga pana in semifinale la Roma, sferturi de finala la Madrid, unde a pierdut cu Simona Halep, iar la Roland Garros s-a oprit in optimi, fiind invinsa de Shelby Rogers, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dincolo de premiile importante castigate in ultimele doua luni, aproximativ 400.000 de dolari, Irina Begu e fericita de faptul ca a invins jucatoare din primele zece, insa regretul ramane eliminarea in optimile de finala de la French Open, unde a pierdut in fata americancei Shelby Rogers.

"Faptul ca eu am castigat cu Muguruza si Azarenka mi-a dat un plus de incredere! Pot sa ma bat cu ele de la egal la egal, iar asta imi da sperante si o motivatie in plus ca pot sa ajung in top 20 si chiar in top 10 la un moment dat", a declarat Begu pentru Dolce Sport.

Pentru Irina urmeaza acum sezonul de iarba, iar in pregatirea Wimbledonului va disputa turneele de la Birmingham si Eastbourne.

"Urmeaza turneul de la Birmingham, Eastbourne si Wimbledon, toate pe iarba. Ma pregatesc pe hard o saptamana, dupa care, cu cateva zile inainte de Birmingham, merg acolo sa pregatesc sezonul de iarba".