​Barcelona si Real Madrid se lupta pentru titlul de campioana din Primera Division, cele doua mari rivale fiind despartite de doar un punct in ierarhie, cu o etapa inainte de finalul sezonului. Atat catalanii cat si madrilenii vor evolua in deplasare in etapa de sambata. "Eu sunt pozitiv, se poate intampla orice", a precizat Zinedine Zidane, antrenorul celor de la Real Madrid.

HotNews.roFoto: Hotnews

Zidane ramane optimist

"Eu sunt pozitiv, mereu, si acum cand suntem pe locul 2 ne mai ramane un meci si orice se poate intampla. In fotbal, nu poti sti niciodata ce se intampla. Noi trebuie sa fim constienti, sa dam maximum din noi, sa continuam pana la capat si sa vedem ce se va intampla. Urmatorul pas este meciul cu La Coruna si nu va fi usor sa jucam acolo in ultima etapa. Noi vom demonstra pana la capat ca ne dorim aceste doua trofee. Vom aborda acest meci de campionat doar cu gandul la el. Apoi vom avea 15 zile pentru a pregati finala. Vom merge la La Coruna cu toata lumea pentru ca orice se poate intampla pana in ultimul minut" - Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid.

Sambata (n.r. 14 mai 2016), de la ora 18:00 (ora Romaniei), Barcelona va juca pe terenul Granadei, iar Real Madrid va juca in deplasare cu Deportivo La Coruna.

Rezultate consemnate duminica:

Barcelona - Espanyol 5-0

Celta Vigo - Malaga 1-0

Eibar - Betis 1-1

Getafe - Gijon 1-1

Las Palmas - Bilbao 0-0

Levante - Atletico Madrid 2-1

Real Madrid - Valencia 3-2

Real Sociedad - Rayo Vallecano 2-1

Sevilla - Granada 1-4

Villarreal - Deportivo La Coruna 0-2

Clasament:

1 FC Barcelona 88 puncte

2 Real Madrid 87

3 Atletico Madrid 85

4 Villarreal 64

5 Celta Vigo 60 etc.

Rezumatul partidei Barcelona - Espanyol:

Rezumatul partidei Real Madrid - Valencia:

Rezumatul partidei Levante - Atletico Madrid: