Horia Tecau si Simona Halep vor juca in proba de dublu mixt de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Informatia a fost confirmata chiar de Horia: "Orice meci jucat impreuna ne ajuta ca sa ne intelegem", a precizat Tecau.

Horia TecauFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Despre participarea la Roland Garros

"La Roland Garros o sa jucam impreuna n-o sa folosim un Grand Slam ca antrenament, dar orice meci pe care-l jucam impreuna o sa ne ajute, ca sa ne intelegem - pentru ca nu avem asa o experienta mare impreuna, am jucat doua meciuri impreuna.

Trebuie puse la punct cateva strategii si orice meci jucat impreuna conteaza. Nu cred c-o s-avem noi timp sa ne antrenam fizic impreuna, dar acel turneu va fi un test bun pentru noi" - Horia Tecau, pentru treizecizero.ro.

Despre parteneriatul cu Florin Mergea

"Pentru noi, Rio este un obiectiv foarte important, principalul pentru acest an. La partenerul meu nu am simtit dorinta asta, asa ca el a trebuit sa inteleaga dorinta mea, ca pentru mine e important si sa accepte ca vreau sa joc cateva turnee cu Florin. Partenerii nostri chiar joaca impreuna acum, saptamana asta am facut rocada, Rojer joaca cu Rohan la Barcelona" - Horia Tecau.

Ce crede Florin Mergea

"Trebuie sa fim realisti, sunt echipe care joaca non-stop în circuitul ATP (francezii, americanii), care sunt foarte buni. Noi, prin aceste cateva turnee, trebuie sa fim pregatiti sa ne batem cu aceste echipe.

In acelasi timp cred ca suntem buni la ceea ce facem si cred ca avem sanse serioase chiar la medalia de aur. Asta ne si impinge de la spate si avem o intreaga echipa dupa noi si chiar credem in acest lucru si in atingerea acestui obiectiv" - Florin Mergea, pentru treizecizero.ro.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfasura in perioada 5-21 august 2016.