​Simona Halep a parasit turneul de la Indian Wells in sferturi, dupa ce a fost invinsa de Serena Williams (6-4, 6-3). Evolutia numarului 5 mondial l-a multumit pe Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Saptamana buna pentru Simo. Pe calea cea buna si sanatoasa din nou. Va continua sa isi imbunatateasca jocul si sa munceasca mult. Serena a fost prea buna", a scris Darren Cahill pe Twitter.

Afirmatia lui Cahill vine dupa ce Simona precizase intr-o conferinta de presa ca Indian Wells a fost cel mai bun turneu al ei din acest an competitional. "Este cel mai bun turneu in acest an pentru mine, asa ca este bine. Am facut meciuri bune. Ma simt bine. Mi-am regasit ritmul. Sunt sanatoasa si asta este cel mai important. Vreau doar sa continui sa muncesc pentru a fi si mai buna" - Simona Halep, dupa infrangerea cu Serena Williams.

Pentru parcursul de la competitia californiana, Simona Halep va primi 215 puncte in clasamentul WTA si un cec in valoare de $128.215. Fiind castigatoare in 2015, Simona a avut de aparat 1000 de puncte.

Cu toate ca a fost eliminata din sferturi, Halep va ramane pe locul cinci in ierarhia WTA, dupa ce Petra Kvitova a fost invinsa de Agnieszka Radwanska.

Urmatoarea competitie la care Simona Halep va participa va fi la turneul Premier Mandatory de la Miami (22 martie - 2 aprilie). Anul trecut, Simona a ajuns pana in semifinale, acolo unde a fost invinsa de Serena Williams.