Site-ul oficial al circuitului WTA scrie ca Simona Halep ar putea primi o noua lovitura in clasament daca nu-si revine in urmatoarele patru saptamani, in care are de aparat 1.390 de puncte, informeaza Mediafax.

Simona HalepFoto: captura Dolcesport

Intr-o analiza facuta inainte de startul turneului de la Indian Wells, programat sa inceapa pe 7 martie, analistul Courtney Nguyen scrie despre jucatoarele care au sansa de a-si restarta sezonul la competitia din desertul californian.

"Primele doua luni din an au reprezentat un start fals pentru mai multe jucatoare de top. Simona Halep si Petra Kvitova au doar doua meciuri castigate in circuit pana la acest moment. Garbine Muguruza a aratat semne de revenire la Qatar Total Open, dar si ea are doar 4 victorii in acest an. America de Nord a fost, surprinzator, un teren fertil pentru Halep in 2015. Dar intrand in luna martie cu prea putine rezultate, Halep ar putea primi o lovitura puternica in clasament daca nu-si gaseste forma. Este campioana en-titre de la Indian Wells si a ajuns in semifinale la Miami. Asta inseamna 1.390 de puncte de aparat in urmatoarele patru saptamani", scrie Nguyen pe site-ul WTA.