Irina Begu, convocata de capitanul-nejucator Alina Tecsor pentru partida Romania - Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale FED Cup, de la Cluj, a anuntat pe contul oficial de Facebook, faptul ca nu va putea juca, din cauza unei accidentari la genunchi, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

A doua jucatoare de tenis a Romaniei in clasamentul mondial si-a explicat decizia: "Mi-as fi dorit sa va dau o veste buna, insa problema de la genunchi inca nu a trecut si perioada mea de refacere va mai dura! Cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca nu voi putea fi prezenta la Cluj alaturi de fete".

Sportiva, antrenata de Adrian Cruciat si de Artemon Apostu Efremov, a avut un mesaj pentru fani, dar si pentru colegele sale: "Fed Cup a insemnat intotdeauna foarte mult pentru mine. Am trait momente unice si extrem de frumoase atunci cand am putut sa-mi reprezint tara oriunde am jucat, cu atat mai mult in fata publicului romanesc! Le urez fetelor multa bafta si sunt alaturi de ele! Hai Romania!!!"

Raluca Olaru a confirmat, pentru Mediafax, faptul ca o va inlocui pe Irina Begu in echipa de FED Cup a Romaniei pentru intalnirea cu Cehia.

"Intru in echipa pentru proba de dublu", a spus Olaru (locul 49 in clasamentul WTA la dublu).

Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (31 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) si Andreea Mitu (96 WTA) sunt cele patru jucatoare convocate de Alina Tecsor pentru duelul cu echipa Cehiei, campioana editiei 2015 a FED Cup.

Alexandra Dulgheru (61 WTA) este indisponibila pentru meciul cu Cehia, tot din cauza unor probleme la genunchi, in timp ce Simona Halep a decis in ultimul moment sa raspunda convocarii, dupa ce, initial, anuntase ca se va opera la nas si va rata meciul din weekend-ul 6-7 februarie, din Sala Polivalenta din Cluj