Simona Halep se afla in linie dreapta cu pregatirea pentru noul sezon competitional, primul turneu la care va lua startul urmand sa fie cel de la Brisbane. "Cea mai frumoasa amintire din acest an este turneul de la Indian Wells, acolo unde am triumfat prin incredere si lupta", a precizat numarul doi WTA.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

Despre marile dezamagiri din acest an

"Experientele de la Roland Garros si Wimbledon au fost mai putin placute, am fost eliminata repede pentru ca nu am reusit sa gestionez presiunea" - Simona Halep, citata de Dolcesport.

Cea mai frumoasa amintire

"Cea mai frumoasa amintire din 2015 este turneul de la Indian Wells, unde, chiar daca nu am evoluat la cel mai inalt nivel, am triumfat prin incredere si lupta" - Simona Halep.

Despre Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

"Este dorinta mea sa port drapelul la Jocurile Olimpice, dar vom vedea ce se va decide. Participarea la Olimpiada este unul dintre cele mai importante obiective din 2016", a conchis Simona Halep.

Primul turneu la care Simona va participa in 2016 va fi cel de la Brisbane, care se va disputa in perioada 3-9 ianuarie. Urmeaza apoi participarea la turneul Premier de la Sydney (10-15 ianuarie), iar finalul de luna o va gasi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului (18-31 ianuarie 2016).