In ultimii ani de zile, Maria Sharapova a primit multe critici in legatura cu tipetele pe care le scoate pe terenul de tenis. Ultima care o ataca pe jucatoarea din Rusia este Garbine Muguruza, locul trei din ierarhia WTA. "Uneori striga atat de tare, incat ai impresia ca mingea vine cu o viteza mai mare. Face asta pentru a ne intimida", a precizat sportiva din Spania.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce crede Garbine despre tipetele Mariei

"Uneori, Sharapova tipa atat de tare incat ai impresia ca mingea vine cu o viteza mai mare la tine in teren. Face asta pentru a ne intimida. Tipetele ei imi distrag atentia, chiar daca si eu mai strig uneori dupa ce lovesc mingea. Diferenta este insa ca eu nu o fac atat de tare precum o face Maria" - Garbine Muguruza, citata de puntodebreak.com.

Muguruza, fara prietene in circuitul WTA

"Nu am nicio prietena in circuit. E un sport competitiv, trebuie sa fac anumite sacrificii. E tare dificil sa-ti faci prietene in tenis. E trist, dar asta e doar adevarul, competitia e foarte puternica", a completat Muguruza.

De-a lungul timpului, Muguruza si Sharapova s-au intalnit de trei ori, de fiecare data castigand rusoaica (la Roma in 2013, la Roland Garros in 2014 si la Montreal in 2014).

Lista jucatoarelor care s-au plans de comportamentul Mariei pe teren este insa mai mare. In vara acestui an, Coco Vandeweghe a vorbit despre acest lucru, spunand ca jucatoare din Rusia este"lipsita de fair-play".

Nici compatrioata Ekaterina Makarova nu a iertat-o pe Maria de-a lungul timpului, precizand despre ea ca "tipa din ce in ce mai tare, te face sa nu te mai gandesti la tenis".

Nu in ultimul rand, Caroline Wozniacki s-a aratat deranjata de atitudinea Mariei, sportiva din Danemarca acuzand acest lucru inca din 2011.

Vezi aici cateva din meciurile in care Maria Sharapova tipa pe teren: