Perechea formata din fratii gemeni americani Mike si Bob Bryan s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce a invins in ultimul meci al Grupei A, echipa Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia, nr. 4), scor 6-7 (5), 7-6 (5), 16-14, potrivit Mediafax.

Meciul a durat o ora si 54 de minute, fratii Bryan incheind Grupa A pe locul doi.

Cealalta pereche calificata din Grupa A, de pe primul loc, este cea formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna (Romania/India, nr. 8), care a pierdut, joi, cu scorul de 4-6, 6-1, 5-10, in fata cuplului Simone Bolelli/Fabio Fognini (Italia, nr. 5).

Vineri, se vor incheia si partidele din Grupa B: Horia Tecau/Jean Julien Rojer (Romania/Olanda, nr. 2) - Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franta, nr. 6), de la 19.45, si Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croatia/Brazilia, nr. 3) - Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7), de la ora 14.00.

In functie de aceste rezultate, va fi cunoscut clasamentul acestei grupe. Cu doua victorii obtinute din doua meciuri, Tecau si Rojer sunt siguri de calificarea in semifinale, insa nu si de locul pe care il vor ocupa, 1 sau 2.

In penultimul act, vor evolua locul 1 din Grupa A cu locul 2 din Grupa B si locul 1 din Grupa B cu locul 2 din Grupa A.