Florin Mergea si Rohan Bopanna (cap de serie numarul opt) au reusit a doua victorie la Turneul Campionilor: scor 6-3, 7-6(5), cu dublul format din Jamie Murray si John Peers (favoriti numarul patru). Meciul din "O2" a durat o ora si 15 minute. In urma acestui succes, Mergea si Bopanna au obtinut calificarea in semifinalele competitiei care se desfasoara la Londra.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pana in acest moment, parcusul celor doi la Londra este unul incredibil: doua victorii din tot atatea meciuri: 6-3, 6-4 cu fratii Bryan si 6-3, 7-6(5) cu Jamie Murray si John Peers.

Statistica partidei Mergea/Bopanna vs Murray/ Peers:

Durata: 1h 15 min

Asi: 5-3

Duble greseli: 4-2

Puncte castigate cu primul serviciu: 79%-65%

Puncte castigate cu al doilea serviciu: 68%-57%

Puncte de break castigate: 2/8 vs 1/6

Total puncte castigate: 72-56.

Grupa "Ashe/ Smith"

Bryan/Bryan

Murray/Peers

Bolelli/ Fognini

Bopanna/Mergea

Cine joaca in turneul de dublu

Romania are doi reprezentanti in competitia de dublu de la Londra. Horia Tecau (alaturi de Jean-Julien Rojer) si Florin Mergea (alaturi de Rohan Bopanna) vor juca in "O2 Arena".

Perechile care lupta pentru trofeu: Bob si Mike Bryan/ Jean-Julien Rojer si Horia Tecau/ Ivan Dodig si Marcelo Melo/ Jamie Murray si John Peers/ Simone Bolelli si Fabio Fognini/ Pierre-Hugues Herbert si Nicolas Mahut/ Marcin Matkowski si Nenad Zimonjic/ Rohan Bopanna si Florin Mergea