Simona Halep a intrat in vacanta, insa a facut si planurile pentru anul viitor. "Am multe lucruri de imbunatatit, cum ar fi jocul la fileu. Voi fi mai puternica anul viitor", a spus numarul doi din lume pentru site-ul oficial al WTA.

HotNews.roFoto: Hotnews

Vrea sa isi imbunatateasca jocul

"Am multe lucruri de imbunatatit in jocul meu. Acum, sunt destul de solida si de încrezatoare in jocul meu, dar vreu sa mi-l imbunatatesc mai mult cand intru pe teren. Trebuie sa-mi imbunatatesc jocul la fileu. Serviciul, de asemenea, dar am reusit deja sa-l imbunatatesc un pic. Si cand trec de la ofensiva la defensiva. Acum, vreau sa imi iau o vacanta, bineinteles, si nu ma voi gand la tenis o perioada, dar apoi voi reveni si voi munci mult. Vreau sa devin mai buna, vreau sa joc mai bine anul viitor. Atunci voi fi mai puternica", a declarat Halep, potrivit site-ul oficial al WTA.

Despre anul 2015

"Bineinteles, Indian Wells - este cel mai mare titlu castigat. Am jucat destul de bine in vara, am facut sferturi de finala si semifinale pentru prima data la US Open si am jucat doua finale inainte, asa ca sunt bucuroasa de sezonul meu, chiar daca am pierdut devreme la Roland Garros si la Wimbledon. M-am simtit mai relaxata si mai increzatoare si am inceput sa ma bucur de fiecare meci. Anul trecut a fost unul mare pentru mine, dar cred ca anul acesta a fost mai bun" - Simona Halep.

Despre ce a invatat in acest an

"Am invatat cum sa joc fara presiune cand am de aparat ceva, puncte sau titlu. Si am invatat ca, daca sunt relaxata si ma bucur de ceea ce fac, ma ajuta sa ma concentrez mai bine si pot castiga meciuri grele. Anul trecut am jucat bine, dar anul acesta am facut multe imbunatatiri in jocul meu, dar si in viata mea" - Simona Halep.

Se considera un om normal

"In tara mea, toata lumea imi spune ca trebuie sa castig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt o fata normala si o jucatoare normala. Am suisuri si coborasuri. Pot castiga un meci mare, pot pierde unul mic. Asa ca acum incerc doar sa ma concentrez pe ceea ce trebuie sa fac. Vreau sa joc cu putere maxima, plina de ganduri pozitive. Incerc sa nu ma gandesc la ce spune lumea despre rezultatele mele si despre tenisul meu. Stiu ca romanii vor sa castig fiecare meci, iar asta este in regula. Fac tot ce pot sa le castig", a conchis Simona Halep.

In urma cu doar cateva zile, Halep a anuntat ca va lucra cu Darren Cahill anul viitor.

Simona Halep a inceput colaborarea cu Darren din luna martie a acestui an, prin intermediul programului de dezvoltare gandit de Adidas (n.r. Player Development Program).

Printre altele, alaturi de Cahill, Halep a castigat in acest an Indian Wells (cel mai important titlu de pana acum al Simonei), a jucat finala de la Toronto si a ajuns in semifinale la Cincinnati si US Open.

In varsta de 50 de ani, Cahill este un antrenor apreciat in lumea tenisului, acesta lucrand de-a lungul timpului cu nume importante precum Lleyton Hewitt, Andre Agassi, Fernando Verdasco, Ana Ivanovic si Daniela Hantuchova.