Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a prins in urma cu doua zile un hot care i-a furat telefonul mobil la un restaurant, informeaza nytimes.com, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit sursei citate, sportiva a povestit pe Facebook ca se afla la restaurant impreuna cu inca o persoana si faptul ca un barbat a stat destul de mult timp in picioare a facut-o sa fie suspicioasa. Hotul a profitat de un moment de neatentie, a luat telefonul de pe scaun, unde il lasase Williams, si a parasit restaurantul.

Serena Williams a reactionat imediat dupa ce si-a dat seama ca i-a fost furat telefonul. Ea a iesit in fuga din restaurant pentru a-l prinde pe hot. "El a inceput sa alerge, dar eram prea rapida pentru el. L-am prins intr-o clipita", a notat sportiva. "Cu un ton amenintator, dar calm, l-am intrebat daca nu cumva a luat "din greseala" un telefon. S-a balbait, probabil nu se astepta sa i se intample asta. S-a gandit si pana la urma a spus ca a luat alt telefon decat trebuia, din greseala", a mentionat Williams.

Jucatoarea a adaugat ca in momentul in care a revenit in restaurant a fost aplaudata de cei aflati acolo. "Am fost mandra. Le-am aratat barbatilor de acolo ca fac fata oricarui agresor. A fost o victorie pentru doamne. Sa nu te feresti sa ai curaj in fata oricarei provocari doar pentru ca esti o doamna. Sa nu fii o victima, sa fii o eroina!", a mai scris Serena Williams.