30 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 130 sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, dupa tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv. Revenita in tara dupa ce a participat la Turneul Campioanelor, Simona Halep a scris cateva randuri pe contul persoanal de Facebook: "Din pacate, singurul ajutor pe care il pot oferi va fi o donatie", a precizat numarul doi din clasamentul WTA.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt alaturi de cei afectati de tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv si de familiile si prietenii lor. Din pacate, singurul ajutor pe care il pot oferi va fi o donatie, alaturi de gandurile mele de bine catre cei ce au nevoie de ele" - Simona Halep, pe contul personal de Facebook.

Peste 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, dupa tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv in urma careia 30 de persoane si-au pierdut viata. Starea a trei dintre pacientii internati in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Militar s-a imbunatatit si vor putea fi transferati la Sectia de arsi, insa alti cinci sunt in continuare in stare grava, unul continuand sa fie intubat, iar situatia pacientilor critici se poate schimba oricand. Medicii se declara insa "foarte oprimisti". Cinci pacienti sunt in continuare in stare critica la Spitalul "Bagdasar-Arseni".

Citeste aici ultimele detalii despre starea celor 130 de persoane internate dupa tragedia de vineri seara, din Clubul Colectiv.