Cap de serie numarul unu, Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor inca din faza grupelor, dupa ce a pierdut in doua seturi meciul cu Agnieszka Radwanska. Jurnalistii de la ESPN au tras concluziile dupa eliminarea prematura: "Planul de joc al Simonei nu este suficient de bun, in special atunci cand conteaza cu adevarat".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Detaliul descurajator nu este ca Halep a pierdut, ci modul in care a facut-o. A parut ca arunca prosopul din punct de vedere metal si emotional dupa ce a pierdut primul set. Asta se presupune a fi una dintre urmasele Serenei Williams?!

Nu ne distram cand o criticam pe Halep, intrucat este foarte iubita in Romania, dar planul sau de joc nu este suficient de bun, in special atunci cand conteaza cu adevarat", au precizat jurnalistii de la ESPN, citati de Digisport.

Cu toate ca a parasit rapid competitia de la Singapore, Halep va termina anul 2015 pe locul doi in ierarhia WTA. In 2014, Simona a incheiat sezonul pe locul trei, dupa Serena Williams si Maria Sharapova. In 2013, Halep a terminat anul pe locul 11 in lume.

Singurul roman care a incheiat anul pe locul 1 a fost Ilie Nastase, in anul 1973.