Eliminata in faza grupelor de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a postat pe contul personal de Facebook un mesaj. Ea le multumeste tuturor celor care au fost alaturi de ea de-a lungul unui an cu multe provocari. "Imi doresc mult sa revin mai puternica in 2016", a spus Simona.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Un an lung, un an bun, un an cu multe provocari, un an cu de toate. Este al doilea an la rand cand termin in top 3, este o performanta frumoasa si sunt foarte bucuroasa. In plus, am vazut din ce in ce mai multi oameni venind sa ma sustina oriunde am jucat, ceea ce ma face cu adevarat fericita. Sa vad ca jocul imi este apreciat este o implinire. Vreau sa multumesc fanilor mei, cu drag va imbratisez pe toti. Urmeaza o vacaaaanta, ca sa ma odihnesc si sa ma refac, iar dupa, perioada de pregatire - pentru ca imi doresc mult sa revin mai puternica pentru anul 2016!", a scris Simona Halep pe contul personal de Facebook.

Cele mai importante performante ale Simonei in 2015 au fost castigarea turneului de la Indian Wells (primul titlu din categoria Premier Mandatory) si semifinala de la US Open.

De asemenea, Simona a mai reusit: semifinala la Miami, semifinala la Stuttgart, sferturi la Birmingham, finala la Toronto, finala la Cincinnati.

La capitolul esecuri intra: primul tur la Madrid (unde jucase finala cu un an inainte), turul doi la Roland Garros (disputase finala in 2014), turul intai la Wimbledon (semifinalista in 2014) si eliminare din grupe la Turneul Campioanelor (disputase finala in 2014).