Cap de serie numarul unu, Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor din faza grupelor, dupa ce a pierdut in doua seturi, scor 7-6(5), 6-1, meciul cu Agnieszka Radwanska. Simona a explicat ceea ce a simtit pe teren: "Dupa primul set mi-am dat seama ca s-a terminat, nu mai aveam energie".

Simona Halep, la Turneul CampioanelorFoto: wtatennis.com

"Am fost terminata. Nu mai aveam energie. Am fost obosita. Am simtit la un moment dat ca am pierdut sansa de a castiga primul set si de a castiga meciul. Dupa primul set, am stat si mi-am spus ca s-a terminat. Da, antrenorul mi-a spus multe lucruri, dar nu le-am putut auzi, pentru ca eram terminata si foarte nervoasa. Dar s-a intamplat si un lucru bun. Data viitoare voi sti ca daca nu sunt bine pregatita fizic, trebuie sa fac altceva pe teren. Sunt mulţumita de anul asta. Acum vreau doar vacanta. Nu vreau sa ma mai gandesc la tenis. Apoi voi fi mai puternica" - Simona Halep, conform wtatennis.com.

O sustine pe Flavia Pennetta

"Ii tin pumnii stransi, imi place de ea (n.r. Flaviei Pennetta). Este o persoana minunata. Merita sa fie in semifinale pentru ca a castigat US Open. Da, am inceput turneul bine, dar apoi energia a scazut zi dupa zi. Da, s-a terminat pentru mine", a conchis Halep.

In 2014, Halep a ajuns pana in finala competitiei de la Singapore, acolo unde a fost invinsa de Serena Williams.

Statistica partidei Simona Halep vs Agnieszka Radwanska:

Asi: 0-3

Duble greseli: 4-1

Puncte castigate cu primul serviciu: 53%-65%

Puncte castigate cu al doilea serviciu: 46%-51%

Puncte de break castigate: 1/9(11%) - 4/8(50%)

Puncte castigate la retur: 39%-49%

Total puncte castigate: 67/151(44%) - 84/151(55%)

Greseli nefortate: 28-26

Lovituri castigatoare: 20-30.