Simona Halep a început spectaculos Turneul Campioanelor, învingând-o pe Flavia Pennetta în primul meci al Grupei Roșie. Simona s-a impus cu 6-0, 6-3 într-o oră și 9 minute și se plasează foarte bine în cursa pentru calificare, într-o grupă în care mai sunt Maria Sharapova și Agnieszka Radwanska.

Simona Halep, zambitoare dupa victoria cu Flavia PennettaFoto: treizecizero.ro

Cele două se întâlnesc tot azi, iar Simona va reveni pe teren marți, urmând să întâlnească, în etapa secundă a grupei, învingătoarea dintre Maria și Aga.

În semifinala pierdută la US Open contra italiencei, Simona a câștigat patru game-uri. Azi, Flavia a câștigat trei, într-un meci care a fost exact opusul celui de la New York. Simona a țâșnit și a pus imediat stăpânire pe baseline, iar Pennetta a încercat fără succes tot setul întâi să pună piciorul în interiorul terenului. În primul dintre cele două dialoguri pe care le-a avut cu antrenorul său spaniol, acesta i-a repetat insistent: ”Câștigă un metru!”.

Flavia a fost împinsă în spate de loviturile agresive ale Simonei, care nu a mai așteptat ca schimburile să se lungească și a sărit pe retururi și pe prima minge care venea peste fileu. WTA Insider a povestit că ieri, la antrenament, Simona a lucrat exact la aceste ”kill shots”, loviturile de atac și încheiere a punctului din interiorul terenului, ceea ce jucătoarea a confirmat imediat la conferința de presă, unde a admis că a avut-o pe Flavia în minte și s-a raportat la cum a curs meciul de la US Open.

Citește pe Treizecizero.ro continuarea articolului.