Angelique Kerber a intregit lista jucatoarelor calificate la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Germania obtinand biletul pentru competitia gazduita de Singapore.

Angelique Kerber, la Turneul CampioanelorFoto: wtatennis.com

Aflata pe locul 7 in clasamentul WTA, Kerber se va afla pentru a treia oara la turneul care reuneste cele mai bune opt jucatoare ale lumii.

Angelique a luat parte la Turneul Campioanelor si la editiile din 2012 si 2013, dar nu a obtinut calificarea din faza grupelor.

"Sunt foarte fericita ca am reusit sa ma calific din nou la Turneul Campioanelor. Am avut un sezon reusit pe alocuri, iar pe final am tras efectiv de mine pentru a ma califica" - Angelique Kerber, citata de site-ul WTA.

In 2015, Angelique a castigat turneele de la Charlestone, Stuttgart, Birmingham si Stanford, in timp ce la Wuhan a fost semifinalista, iar la Hong Kong a ajuns pana in finala.

Cine s-a calificat pana acum la Turneul Campioanelor: Simona Halep, Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Angelique Kerber si Flavia Pennetta.

UPDATE: Flavia Pennetta este a saptea jucatoare care isi asigura prezenta la competitia de la Singapore.

Mai este un singur loc disponibil.

Turneul Campioanelor de la Singapore va avea loc in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, intrecerea fiind dotata cu premii totale in valoare de $7.000.000.

Ultima castigatoare este Serena (care nu va participa in 2015): 6-3, 6-0 cu Simona Halep. Jucatoarea noastra va fi cap de serie numarul unu la Singapore.