Eugenie Bouchard s-a accidentat in timpul turneului de Grand Slam de la US Open, iar de atunci nu a mai putut sa concureze la adevarata capacitate fizica. Nevoita sa se retraga de la China Open din cauza ametelilor, jucatoare din Canada i-a dat in judecata pe organizatorii competitiei de la Flushing Meadows.

HotNews.roFoto: Hotnews

In septembrie, pe durata US Open, Eugenie a alunecat in vestiar si s-a lovit la cap. Bouchard nu a mai putut sa joace la ultimul Grand Slam al anului, iar apoi s-a retras si de la "China Open", din cauza ametelilor.

Dupa o perioada in care nu a putut sa joace din cauza problemelor, Bouchard a dat in judecata Asociatia de Tenis a Statelor Unite ale Americii (USTA).

"Eugenie a alunecat in vestiar pe o substanta straina (n.r. necunoscuta) si periculoasa", se precizeaza in plangerea jucatoarei din Canada.

Din cauza accidentarii de la US Open, Bouchard a declarat forfait si la turneele de la Wuhan, din Japonia si de la Hong Kong.

In varsta de 21 de ani, Eugenie Bouchard se afla in acest moment pe locul 39 in ierarhia WTA, iar cea mai buna performanta a carierei este finala de la Wimbledon, din 2014, dupa ce in semifinale o eliminase pe Simona Halep.