Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer a obtinut calificarea la Turneul Campionilor, care se va desfasura la Londra intre 15 si 22 noiembrie, a anuntat ATP.

Horia Tecau si Jean Julien RojerFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Tecau si Rojer sunt a doua pereche ce reuseste calificarea pentru Barclays ATP World Tour Finals, dupa fratii americani Bob si Mike Bryan, lideri in clasamentul ATP la dublu, scrie Agerpres.

Tecau si Rojer vor fi prezenti pentru a doua oara consecutiv la Turneul Campionilor.

Romanul a castigat in acest an pentru prima oara un turneu de Mare Slem. Perechea Tecau/Rojer s-a impus la Wimbledon (finala cu britanicul Jamie Murray si australianul John Peers), dupa ce in 2015 a atins semifinalele la Australian Open si Roland Garros. La US Open ei s-au oprit in sferturi de finala.

Primul turneu castigat in acest an de Tecau si Rojer a fost la Rotterdam. Tecau este in acest moment pe locul 4 in clasamentul ATP la dublu.

Pentru Turneul Campionilor raman disponibile sase locuri. Cel mai aproape de calificare sunt campionii de la Roland Garros, croatul Ivan Dodig si brazilianul Marcelo Melo.