Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat pentru o echipa japoneza de televiziune, referitor la faptul ca nu este o sportiva inalta, ca multa lume ii spunea in copilarie ca nu poate evolua la cel mai inalt nivel din aceasta cauza, dar ea nu a ascultat si si-a urmat visul.

Simona HalepFoto: usopen.org

Printre jurnalistii de presa straina care au dorit sa-i ia declaratii Simonei Halep, dupa victoria romancei in sferturile de finala ale US Open, s-a aflat si o echipa japoneza de televiziune, relateaza Mediafax.

"Imi pare rau sa-ti spun asta, dar nu esti inalta ca alte jucatoare", i s-a adresat Simonei Halep reporterul japonez, in limba engleza. "Jucatoarele japoneze sunt scunde. Ce poti sa le spui fetelor noastre care gandesc: 'sunt prea mica, nu pot reusi in acest sport'?"

"Multa lume imi spunea asta cand eram copil, ca nu pot juca la cel mai inalt nivel pentru ca nu sunt destul de inalta, dar nu am ascultat, mi-am urmat doar visul meu de a deveni o jucatoare profesionista de tenis si am avut familia mea alaturi de mine sustinandu-ma tot timpul. Am stiut ca am picioare bune, suficienta putere sa ma bat cu jucatoarele inalte, asa ca iata-ma aici si sunt fericita ca am reusit sa ajung unde sunt in prezent si in semifinalele acestui turneu de Grand Slam", a declarat Simona Halep pentru reporterul care isi flexase genunchii sa fie la acelasi nivel cu ea.

"Eu sunt mai inalt, iata, dar deja m-ai invins" a spus reporterul, multumindu-i pentru declaratie.

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele US Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA si cap de serie numarul 20, in sferturile de finala ale turneului.