Simona Halep a declarat, miercuri seara, ca se simte bine dupa victoria din sferturile de finala si este increzatoare ca poate sa castige semifinala cu Flavia Pennetta, transmite Mediafax.

Simona Halep, in semifinale la US OpenFoto: usopen.org

"Pot sa spun ca imi doresc sa castig, am jucat cu ea acum doi ani aici, dar am jucat si anul acesta, mult mai important pentru mine si am castigat acel meci, am incredere ca pot sa castig maine, bineinteles, dar tot asa de adevarat este ca va fi un meci foarte greu si ea va lupta pentru sansa ei, pentru ca este o sansa mare si pentru ea", a afirmat Halep.

Desi nerefacuta complet dupa durerile care au aparut in meciul din optimi, cu Sabine Lisicki, Halep a spus ca pe ansamblu este mai relaxata, stiind ca nu are nimic grav la picior.

"Cu Lisicki am fost mai mult speriata ca n-am stiut ce e la picior, dar dupa meci am fost si am facut analize si mi s-a spus ca nu am nimic grav, m-am relaxat si mi-am dat drumul la picioare si am alergat cat am putut de mult. Ma simt bine, am simtit durere bineinteles si astazi, dar am vrut s-o las deoparte si sa uit de ea, sa joc doar meciul si oricum, daca as fi pierdut ar fi fost ultimul meci si as fi avut pauza, asa ca am tras cat am putut de mult ca sa castig", a adaugat romanca.

Ea s-a declarat multumita si motivata dupa meciul spectaculos castigat, miercuri, in sferturile de finala, impotriva Victoriei Azarenka:

"A fost o victorie importanta pentru mine, este un moment deosebit sa fiu intr-o semifinala la US Open, intotdeauna mi-a placut hardul, pot sa zic ca am redescoperit placerea de a juca pe hard de cand am castigat la Indian Wells, sunt intr-o forma buna, sunt bucuroasa de ceea ce fac si de sfaturile pe care le am de la oamenii din jurul meu".

"La inceput nu am avut asteptari la acest turneu, bineinteles ca am avut doua rezultate bune care mi-au dat si mai multa incredere ca pot sa fac o treaba buna si aici, dar nu m-am gandit deloc la rezultat. De aceea am jucat un tenis foarte bun, mai ales astazi, am jucat amandoua foarte bine, a fost un meci incredibil si sunt foarte bucuroasa ca am facut fata si am dominat exact cand a trebuit la sfarsit", a mai spus Halep.

Simona a avut sprijin la acest meci si din partea Nadiei Comaneci si a lui Horia Tecau, aflati in loja echipei sale alaturi de antrenorul Darren Cahill.

"Horia este un baiat deosebit si... stie el, mi-a spus mie niste chestii care mi-au dat incredere. A venit, a stat saracul toata ziua...Si bineinteles, sa o ai pe Nadia in loja iti da incredere ca o mare campioana vine si te sustine si apreciaza ceea ce faci", a precizat numarul 2 mondial.

Simona Halep s-a declarat incantata si de incurajarile si ovatiile primite in mod aproape constant de la numerosii suporteri romani prezenti pe Arthur Ashe.

"Le multumesc tuturor suporterilor romani si a fost si astazi un moment deosebit la mingea de meci cand au inceput toti sa strige Si-mo-na!. Este un moment deosebit si chiar ma bucura aceste lucruri", a adaugat Halep.