Ajunsa in sferturile de la US Open, Simona Halep va da un examen important in urmatoarea partida, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Victoria Azarenka. Pregatita de Wim Fissette, sportiva din Belarus ar putea avea un usor avantaj, antrenorul belgian cunoscand-o foarte bine pe Simona. "A crescut mult fata de ultima oara cand am jucat impotriva ei. Simona Halep are aproape toate loviturile, este solida din spatele terenului", a precizat Azarenka.

Victoria Azarenka Foto: usopen.org

Ce crede Azarenka despre Halep

"Simona a crescut mult fata de ultima oara cand am jucat impotriva ei. Cu siguranta, se numara printre favorite. A fost in Top 3 perioada indelungata, a castigat meciuri importante", a declarat Victoria Azarenka, citata de site-ul WTA.

Cum vrea sa joace impotriva Simonei

"Cred ca jocul sau vorbeste pentru ea. Este foarte solida din spatele terenului, are aproape toate loviturile. Pentru o jucatoare care nu este foarte inalta, are un serviciu destul de bun. Are foarte multe arme. Trebuie sa ma concentrez asupra jocului meu, sa fiu agresiva si sa incerc sa controlez jocul", a completat Azarenka.

Simona Halep: "Sunt mai puternica fata de cand am intalnit-o in 2012"

"Sunt diferita fata de momentul in care ne-am intalnit (n.r. in 2012). Sunt mai puternica atat din punct de vedere mental, cat si din punct de vedere fizic. Cred ca pot castiga. Trebuie sa raman pozitiva, sa-mi fac jocul, sa fiu agresiva si foarte rapida. Stiu ca Azarenka va lupta, pentru ca este o luptatoare. Amandoua suntem obosite, dar trebuie sa trag tare si sa incerc sa profit de sansele mele atunci cand le voi avea" - Simona Halep.

Simona Halep si Victoria Azarenka s-au intalnit de doua ori, de fiecare data castigand sportiva din Belarus.

2012, Doha: 6-3, 6-1 pentru Azarenka

2012, Linz: 6-1, 6-1 pentru Azarenka.