Antrenorul australian Darren Cahill, colaborator al Simonei Halep, a declarat, joi, ca pentru romanca posibilitatile sunt mari la US Open, dar este si mult pericol, el subliniind ca pe tabloul feminin nu exista meciuri usoare, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Simona joaca bine. In turul trei ar putea sa o intalneasca pe Alize Cornet si in sferturi pe Safarova. Va fi dificil. Nu exista meciuri usoare pe tabloul feminin. Sunt posibilitati mari pentru Simona, dar este si mult pericol", a spus Cahill, care este si comentator ESPN.

Simona Halep colaboreaza cu Darren Cahill din luna martie, prin intermediul adidas.

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului.

Halep si Erakovici nu au mai fost adversare pana in prezent.

Pe partea inferioara a tabloului principal feminin de la US Open, pe care se afla si Simona Halep, jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 4, o va intalni pe sportiva americana Jamie Loeb, locul 411 WTA si beneficiara a unui wild card. Petra Kvitova (Cehia), cap de serie numarul 5, va intalni o jucatoare venita din calificari, iar Lucie Safarova (Cehia), a sasea favorita, va juca impotriva Lesiei Tsurenko (Ucraina), 46 WTA. Halep ar putea sa o intalneasca in sferturile de finala pe Safarova, iar apoi intr-o eventuala semifinala pe Kvitova.