​Serena Williams a castigat turneul "Premier 5" de la Cincinnati dupa o finala frumoasa cu Simona Halep. In urma acestui succes, jucatoarea din SUA conduce cu 6-1 la meciurile directe.

Serena vs SimonaFoto: Captura YouTube

"Sunt trista pentru ca am pierdut. Am fost aproape, dar a ea a fost mai puternica. Am jucat un meci bun, cred. Am oferit un tenis bun, am fost agresiva cat de mult am putut. Am incercat sa continui sa lupt. A fost bine. Nu e usor sa-i returnezi serviciul. Am avut sanse de break, dar ea a servit bine in momentele importante. Cu Serena trebuie sa fii agresiva, sa iei mingea repede, sa lovesti mingea... Am facut asta astazi, dar am facut si greseli, greseli usoare si cu ea nu poti face greseli, pentru ca vine si te domina si apoi nu mai ai nicio şansa. Am inceput sa joc un tenis bun impotriva ei, cred" - Simona Halep, potrivit WTA Insider.

Sportiva a completat declaratia cu o postare pe contul personal de Facebook:

"Bineinteles ca simt amaraciune ca am pierdut finala, dar nu pot spune ca sunt trista, deoarece am avut doua saptamani deosebite, cu un tenis frumos si meciuri grele. Darren, iti multumesc pentru faptul ca imi esti alaturi si pentru toate sfaturile! Multumesc Theo, Razvan, Dragos pentru sustinerea voastra! Am avut un public deosebit la fiecare meci" - Simona Halep.

Vezi aici rezumatul partidei: