"O astept pe Simona Maria Halep!", scrie pe pagina sa deFacebook, Cristian Tudor Popescu. "Simona Halep este din nou nr. 2 mondial, luandu-i locul Mariei Sharapova in coasta Serenei Williams. Sper ca la noapte, Pantera Neagra sa simta ca le are in fata pe Halep si Sharapova, "Tine mingea!" si "Loveste prima!", la un loc. Si Simona sa nu uite nicio clipa ca n-are ce pierde, are doar ce castiga", este mesajul jurnalistului pentru jucatoarea romanca.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Dupa atata vreme de cand traiesc cu Simona, am ajuns sa-i simt tenisul in primul rand dupa ochi. Ai ei, nu ai mei. Privirile aruncate azi-noapte spre echipa, in care s-a aflat si Darren Cahill, au aratat mai multa hotarare si incredere decat gestul cu pumnul strans. Simona e bine cu capul si cu loja", scrie Cristian Tudor Popescu in mesajul sau de pe Facebook.

El explica faptul ca "asta s-a vazut poate si mai clar prin contrast cu atitudinea adversarei, fosta lidera mondiala Jelena Jankovic. Iesita din vestiar gata plina de frustrari, cu nervii intinsi aidoma corzilor rachetei, decat sa joace, sarboaica era mai preocupata, dupa fiecare greseala, sa zbiere la antrenor, un baiat nacajit, singurel, subtirel si chel".

"Cu creierii astfel risipiti, Jankovic, in afara de cateva sclipiri intarziate la scorul 6-1, 3-1 pentru Halep, s-a batut singura azvarlind nenumarate mingi afara cel putin un metru, infundandu-le in burta fileului sau voleind crispat. Si Simona stie cel mai bine sa te ajute sa faci asta, punand mingea in teren si fortand doar cand trebuie", mai scrie jurnalistul.