Rafa Nadal a pierdut cu Feliciano Lopez în optimi, și n-a lipsit mult să fie însoțit în drumul către New York de primii doi clasați în clasamentul ATP. Nole și Andy au driblat însă înfrângerea, demoralizându-i pe Goffin, respectiv Dimitrov.

Nadal, invins de LopezFoto: treizecizero.ro

O zi spectaculoasă la Cincinnati, una din acele zile în care e aproape imposibil să ții pasul cu desfășurarea evenimentelor. Nu doar rezultatele în sine au fost interesante; calitatea tenisului a fost, pe alocuri, de cinci stele. Ah, și cu o noutate de la Federer: rar vezi o asemenea poziție la retur precum cea experimentată de elvețian în evoluția superbă cu Anderson.

Să vedem, în cele ce urmează, ce a fost relevant din încărcata zi a optimilor de finală în turneul masculin.

Djokovic - Goffin

"A fost un prim set bun din partea mea, apoi au urmat 45 de minute de care nu vreau să-mi mai aduc aminte!". Djokovic are și motive să vrea să uite partea de mijloc a meciului cu Goffin, pentru că a fost cu ușurință cel mai slab tenis făcut de el în ultimii doi ani. Fără nicio idee de cum ar putea să-l oprească pe belgian, Novak a arătat de parcă nu știa ce să facă pe teren. David a câștigat nouă game-uri din unsprezece, a avut un avantaj de două break-uri în decisiv și părea că se îndreaptă spre cea mai importantă victorie a carierei. Mai important, belgianul intrase în zonă, lovind cu nonșalanță lovituri direct câștigătoare din toate părțile terenului.

Citește articolul complet pe Treizecizero.ro