Jucatorii de tenis Donna Vekic si Thanasis Kokkinakis s-au aratat dezamagiti de iesirile tenismenului Nick Kyrgios, in timpul unui meci cu Stan Wawrinka, in care australianul a facut remarce ce ii viza, informeaza Mediafax citand L'Equipe.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu este usor, dar incerc doar sa ma concentrez asupra urmatorului meci. Dar este dezamagitor faptul ca se pot intampla astfel de lucuri in sportul nostru. Sper sa nu se mai repete, pentru ca nu ofera o imagine buna tenisului", a declarat croata Vekic.

Nici Kokkinakis nu a apreciat comportamentul conationalului sau. "Si-a cerut scuze. Dar l-am facut sa inteleaga ca nu are dreptul sa procedeze asa. Daca are o problema, sa o discute in particular. Este categoric incorect modul in care s-a exprimat", a spus Kokkinakis.

Nick Kyrgios l-a jignit, pe 12 august, pe Stan Wawrinka in meciul din turul doi al turneului de la Montreal (Canada), pe care elvetianul l-a abandonat la scorul de 7-6 (8), 3-6, 0-4. "Kokkinakis a "..." pe prietena ta. Imi pare rau sa-ti spun asta", a zis Kyrgios in timpul meciului cu Wawrinka. Australianul a rostit aceste fraze incet intre doua puncte, dar camerele de luat vederi au surprins momentul.

In urma acestui incident, ATP l-a amendat cu 10.000 de dolari pe Kyrgios si analizeaza posibilitatea de a-l suspenda.