Cap de serie numarul doi, Maria Sharapova s-a retras de la turneul "Premier 5" de la Cincinnati, jucatoarea din Rusia motivand ca nu este complet refacuta dupa o accidentare suferita la piciorul drept.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt nevoita sa ma retrag, pur si simplu nu mi-a ajuns timpul pentru refacere. Am venit aici, dar trebuie sa ma gandesc la US Open, care va incepe peste 11, 12 zile. A fost o decizie greu de luat, dar cred ca este cea corecta pentru a putea fi in forma la US Open. Mi-am dorit sa joc acest turneu, dar in circumstantele actuale nu cred ca ar fi o idee prea buna" - Maria Sharapova.

Maria va fi inlocuita pe tabloul principal de o sportiva care nu a trecut de faza calificarilor. Sharapova era pe partea de tablou a Simonei Halep, cele doua putandu-se intalni in semifinale.

Simona Halep (a treia favorita a competitiei) va debuta miercuri la Cincinnati, urmand sa o intalneasca pe Kristina Mladenovic (Franta - locul 40 WTA). Meciul va incepe la ora 18:00, urmand sa fie in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro.

Daca va ajunge in finala competitiei americane, Simona Halep va urca pe locul doi in ierarhia WTA, detronand-o pe Maria Sharapova.