Cu putin timp inainte de startul in turneul de la Toronto (Rogers Cup), Simona Halep a vorbit despre problemele pe care le-a avut in ultima perioada. Numarul trei mondial a explicat motivele caderii din ultimele luni. "Am avut unele probleme grele in familia mea, mintea mea era altundeva", a precizat Simona.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Motivele caderii

"Am jucat foarte bine la Indian Wells si la Miami. Am avut momente grele in familia mea atunci si cred ca am fost obosita apoi (Simona a facut referire la sinuciderea varului ei, Nicia Arghir, 29 de ani). Nu mi-am dat seama ca jucam cu puterea interioara si nu cu mintea, pentru ca mintea mea era altundeva. Cred ca am fost obosita psihic. Apoi la Wimbledon nu am putut juca, nu am putut fi concentrata pe ce aveam de facut. Asa ca dupa Wimbledon am spus «ok, am nevoie sa ma relaxez»" - Simona Halep, pentru site-ul oficial al WTA.

Despre prezent

"Pot sa spun ca ma simt bine acum. Ma simt bine pentru ca am avut o pauza lunga acasa, cam patru saptamani. M-am relaxat in totalitate. Am stat cu familia. Spuneam inainte ca nu ma duc in Romania, dar am petrecut toate cele patru saptamani in Romania pentru ca imi place acolo si ma simt bine" - Simona Halep.

Nu ii place in cluburi

"Nu cluburi de noapte. Nicio sansa. Nu imi plac. Sunt prea zgomotoase si se deschid prea tarziu. La noi, cluburile de noapte se deschid la ora 01.00. Adorm la ora 01.00" - Simona Halep.

Despre hardul american

"Abia astept sa incep turneele si sa joc. Am nevoie de meciuri si am nevoie de incredere, dar aceasta incredere o capat castigand. Obiectivul meu in acest an este sa ma calific la Singapore. Imi place acolo" - Simona Halep, citata de Mediafax.

Simona participa in aceasta saptamana la "Rogers Cup" de la Toronto, dupa care programul ei include prezenta la turneele de la Cincinnati, New Haven si US Open (ultimul de Grand Slam al anului).

In turul doi de la Toronto, Halep o va intalni, miercuri, pe Jelena Jankovic, dupa ora 20:00 (ora Romaniei). Meciul va fi in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews.ro.